Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Leather or second skin..?!

Αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά του, πιστεύω πως δεν υπάρχει ουτε ένα stylish girl που να μην έχει ένα δερμάτινο κομμάτι στην ντουλάπα της. Φέτος το χειμώνα υπήρχε πληθώρα προτάσεων κάθως ξεπέρασαμε το "απλό" leather κόλαν και τζάκετ που δείλα επανήλθε πριν κάποια χρόνια και περνάμε στην αυτοκρατορία του "δέρματος¨ που αποτελεί ασφαλή επιλόγη για πολλα looks:  

1. Sporty look

Η Allesandra Ambrosio προσάρμοσε ένα κλασσικά αθλητικό στυλ αντικαθιστόντας τη φόρμα με ενα δερματινο παντελόνι και το συνδύασε με loose ζακέτα και εντυπωσιακά sneakers. 


2. Street look

Καθημερινές εμφανίσεις με δερματινά σορτς, φούστες και buggy παντελόνια, τα συνδυάζεις με ένα ζεστό πουλόβερ ή ένα τζιν πουκάμισο και είσαι fashionable κάθε στιγμή της μέρας.

  3. Red carpet look

Aκόμα και οι διάσημες σταρ του χόλυγουντ δεν δίστασαν να επιλέξουν δέρμα και για το κόκκινο χαλί, όπως η angelina jolie που επέλεξε ένα classy chic φορέμα.Απλά εντυπωσιακή χωρίς στυλιστικές υπερβολές.

4. Tops

Σκέφτηκες  πώς μπορείς να αναδείξεις ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι  που έχεις στην ντουλάπα σου αλλά βρίσκεσε σε αδιέξοδο.? Η απάντηση είναι με ένα δερμάτινο τοπ, ο όρισμος του chic.. και αν δεν με πιστεύεις δες αυτό το εκπλήκτικο τοπ του οίκου Givenchy.!! 



 5. Jackets

 Για το τέλος επέλεξα το all time jacket, κομμάτι κλειδί που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Απο το πρωί με ένα τζιν με ψηλόμεση μακριά φούστα αλλά και με βραδυνό φόρεμα όπως αυτό που επέλεξε η jessica alba.!


 Tip: Πάντα να υπάρχει ένα δερμάτινο κομμάτι στο σύνολο σου .!

Αλήθεια εσένα ποια είναι η leather επιλογή σου .???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου