Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Οι τάσεις στα μαλλιά για ανοίξη/καλοκαίρι 13.!


Βeauty News:

Το καλοκαίρι πάντα θέλει χαλαρά πράγματα και όχι στημένα, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά μας και ειδικά φέτος οι σχεδιαστές το τήρησαν και πάνω στα catwalks αφού είδαμε super ισια μαλλιά, wet look, πολύ κοντές αφελείες κ.α  Είναι looks που μπορέις να τα υιοθετήσεις και εσύ στην καθημερινοτητά σου και να ξεχωρίζεις.! 

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά :

  • Super Straight
Aν έχεις φυσικά ίσια μαλλιά τότε φέτος είναι η χρονιά σου αφού όλο το καλοκαίρι θα μπορείς να λούζεσαι και να βγαίνεις αφού δεν θα χρειάζεσαι κρεπαρίσματα ή να κάνεις την ελαφριά μπούκλα αλλά με ένα λαδάκι για να μην σου φριζάρουν οι άκρες θα είσαι ετοιμη!
                                                         

Mario Schwab SS/13
Derek Lam SS/13
        
Emilio Pucci SS/13


  • Wet Look
Xρησιμοποίησε gel και κάνε τα μαλλιά να φαίνονται ατιμέλητα και σαν να βγήκες μόλις απο το μπάνιο, είναι τάση και θα σε διευκολύνει πολύ.




Αlberta Ferreti SS/13


Jason Wu SS/13
Giambattista valli SS/13

  • Retro glam
Mαλλιά φυλλαριστά με πλούσιες μακριές φράτζες και ελαφρύ σπάσιμο, στεγνωσέ τα με το πιστολάκι και ασε τα ανέμελα  ήταν η πρόταση πολλών οίκων για φέτος.


Celine SS/13


Moschino SS/13
Diane von Furstenberg SS/13




  • Low Buns
Aυτό το καλοκαίρι τα χαμηλά σινιόν θα γίνουν " ο νέος σου φίλος" τα είδαμε στους κυριάρχους οίκους και σίγουρα θα το υιοθετήσουμε όλες.. Το χαμηλό σινιόν ήρθε δυναμικά και θα μείνει.




Chanel SS/13
             
Gucci SS/13
Ralph Lauren SS/13





  • Low Ponies 
Oι Ψηλές κοτσίδες που όλες λαρεύουμε αντικαθιστόνται απο χαμηλές με πιάσιμο στο σβέρκο, είτε χαλάρες είτε όχι είναι σίγουρο πως θα τις δεις πολύ.

Christian Dior SS/13


Etro SS/13
Chloe SS/13

  •  Κοντές Αφέλειες 
Αν είσαι αρκετά τολμηρή μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις αυτή τη νέα τάση αν έχεις μαλλιά ίσια ή σπαστά που συμπεριφερονταί καλά για να δείχνουν και οι αφέλεις τότε αυτό είναι για σένα, αν πάλι όχι μπορείς να κάνεις ψευτικές αφέλειες όπως ο οίκος Prada.


Μiu Miu SS/13
Prada SS/13
Giles SS/13
                  


  • Aξεσουάρ 

Ένα είναι σίγουρο πως τα αξεσουάρ θα κυριαρχήσουν και εσύ θα έχεις πολλές επιλογές στέκες, μαντίλια, μεταλλικά κοκαλάκια κ.α θα γίνουν μέρος της καθημερινοτητάς σου.


Louis Vuitton SS/13

Dolce &Gabbana SS/13
Balenciaga SS/13
                            





Λοιπόν ποια απο αυτές τις τάσεις θα ακολουθήσεις.??





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου