Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Σε έχει μπερδέψει ο καιρός και προβληματίζεσαι τι να φορέσεις..? Η απάντηση στον προβληματισμό σου είναι το "Layering"!



Το πρωί που ξεκίνησα να ντυθώ για να βγω έξω προβληματίστηκα πολύ για το τι θα έπρεπε να φορέσω και αυτό γιατί είχε ήλιο με ψύχρα και σκέφτηκα πως αν φορούσα το πάρκα μου θα ζεσταινόμουν, αργότερα συννέφιασε και έπεσε και η θερμοκρασία, μετά ξαναβγήκε ήλιος και φυσικά τώρα καταλήξαμε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Ένα  είναι το μυστικό φίλη μου που θα σε γλιτώσει από ταλαιπωρίες  και αυτό είναι το "layering" πρόκειται για το "πολυεπίπεδο" ντύσιμο και φυσικά δεν εννοώ να βγαίνεις σαν εσκιμώος αλλά με στυλ και σε όλες τις θερμοκρασίες.


Ξεκίνησε το ντύσιμο σου με ένα φανελάκι, φόρεσε από πάνω ένα κοντομάνικο t-shirt η  ένα πουκάμισο ακόμη και ένα loose πουλοβεράκι, πάνω λοιπόν από αυτά μια ζακέτα και σαν τελευταίο κομμάτι ένα δερμάτινο, ένα μπουφάν ή ένα πάρκα, τα κομμάτια αυτά συνδυάζονται με παντελόνι τζιν, με φόρμα και με δερμάτινο κολάν. Το σημαντικό είναι ότι αν ζεσταθείς μπορείς να αφαιρέσεις οποιαδήποτε στιγμή κομμάτια από το σύνολο σου ή αν χρειαστεί να μπεις σε ένα χώρο να μην ιδρώνεις...

Ακολούθησε αυτή την επιλογή και θα δεις πως αυτό το "layering" θα σε κερδίσει..!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου