Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Valentine's make-up..!

2 προτάσεις για μελαχρινές και ξανθές.!


Αν είσαι από αυτούς που γιορτάζουν τότε σίγουρα θα σκέφτεσαι πολύ την εμφάνιση σου για την αυριανή ημέρα, και πως θα εντυπωσιάσεις το αγόρι σου χωρίς να είσαι υπερβολική. Αν πάλι είσαι από αυτούς που δεν γιορτάζουν ή δεν σου αρέσει, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα sexy make up που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα γύρω σου..!!!


Για τις μελαχρινές:
   
 Ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν είναι ιδανικό για αυτή τη μέρα, το συγκεκριμένο που έχω επιλέξει ταιριάζει με όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το σημαντικό είναι να προσέξεις και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του μακιγιάζ, δεν χρειάζεται καθόλου σκιά, ρουζ σε απαλό τόνο του ροζ ψηλά στα μήλα, και θα τελειοποιήσεις με eyeliner και μάσκαρα. Θέλουμε ο σύντροφος σου να εστιάσει στα χείλη και επειδή αυτό θα είναι το δυνατό σου σημείο μην τονίσεις τίποτα άλλο.


 Veronica Lipstick
Veronica Lipstic/ Ronnie red από τη Mac
               


Για τις Ξανθές:

Το Ξανθό πάντα βγάζει μια αθωότητα και έτσι δεν θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική επιλογή από το ροζ, που όταν πρωτοξέκιναμε να μακιγιαριζόμαστε είναι η πρώτη μας επιλογή. Και σε αυτό το make-up όπως και για τις μελαχρινές θα επικεντρωθείς στα χείλη με ένα κραγιόν που δημιούργησε η MAC για αυτή τη μέρα και τις ξανθές αποκλειστικά, θα επιλέξεις ρουζ σε παλ τόνους του ροζ να προσέξεις να είναι τουλάχιστον δυο τόνους πιο κάτω από το χρώμα του κραγιόν, eyeliner και μάσκαρα και φυσικά το Α και το Ω που είναι η βάση σου.



  Betty Lipstick
Betty Lipstic/ Girl next door από τη MAC
                                                                  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου