Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Super trend... Tούλινη φούστα για όλες τις ώρες.!


Υπάρχουν κάποια ρούχα που σου φαίνονται υπερβολικά ή που δεν θα τολμούσες να φορέσεις..? Εγώ θα σου πω πως το μυστικό είναι πως συνδυάζουμε το κάθε τι, έτσι λοιπόν η τούλινη φούστα που πρώτο λάνσαρε η Carrie Bradshaw πριν κάποια χρόνια συνδυάζοντας τη με ένα απλό t shirt  ήρθε η ώρα να μπει δυναμικά στη ζωή σου και να ταιριάξει με πολλά κομμάτια της ντουλάπας σου.


Πρωί: Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες, με ένα απλό tshirt με στάμπα, δερμάτινο μπουφάν, οπάκ καλσόν και μποτάκια για να δημιουργήσεις ένα ροκ στυλ, επίσης τζιν πουκάμισο, τη φούστα και μπαλαρίνες ή μονόχρωμη (με όχι πολύ ψηλό τακούνι) γόβα.

Βράδυ: Μπορείς να μετατρέψεις την εμφάνιση σου σε πολύ glam και να κλέψεις τις εντυπώσεις όπου και αν βρίσκεσαι, εδώ οι επιλογές σου είναι straples μπλουζάκι με χρυσές πούλιες ή ένα δερμάτινο κορσέ. Μπορείς επίσης να επενδύσεις στα κοσμήματα και επιλέγοντας ένα tshirt και εντυπωσιακό λαμπερό κολιέ και βραχιόλια να το κάνεις αμέσως βραδινό και σέξι. Εδώ οι επιλογές σε παπούτσι είναι γόβα η πέδιλο (για πιο άνοιξη).



Εδώ σου έχω foto με το πως φόρεσε τη φούστα η Carrie  Bradshaw κάποια χρόνια πριν.

Υ.Γ : Μπορείς να την φτιάξεις και μόνη σου με κάποια μέτρα τούλι περασμένα πολλές φορές για να φαίνεται φουντωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου