Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ανατρεπτικό mani.. Βάψε τα νύχια σου με τη σκιά σου!




Beauty Tips:


Πέρασε και αυτή η δύσκολη εβδομάδα από άποψη καιρού, η οποία όμως μας αποζημίωσε το σαββατοκύριακο και είμαι σίγουρη πως θες να ξεκινήσεις αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται με κάτι νέο και ανατρεπτικό για να σου αλλάξει η διάθεση.
 Σκέφτηκες ποτέ πόσο πολυχρηστικό μπορεί να είναι ένα πράγμα...   και δεν μιλάω τυχαία αλλά αναφέρομαι στα καλλυντικά σου και πιο συγκεκριμένα στις σκιές που εκτός από το make-up θα χρησιμεύσουν πια και στο μανικιούρ σου..!!


https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=a575cd5a36&view=att&th=13d0d38f923380b3&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8zhr4-GgEufq-j4IgX64Xp&sadet=1361726497616&sads=h1-Cb7MCqv9kKoVLBWnx2ErUMp0&sadssc=1

Σου έσπασε η αγαπημένη σου σκιά και στεναχωριέσαι να την πετάξεις ή έχεις αγοράσει σκιά σε ρευστή μορφή αλλά την βαρέθηκες ..??
Τώρα σου έχω τη λύση κάνε τη σκιά - βερνίκι, είναι πολύ απλό και μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι σε 5 απλά βήματα...




Θα χρειαστείς:

  • Βάση
  • Τη σκιά σου ( αν έχει μέσα glitter θα είναι ακόμη πιο ωραίο το αποτέλεσμα)
  • Μπατονέτες 

 Steps:

  1. Αφού έχεις ξεβάψει πολύ καλά τα νυχιά σου χρησιμοποίησε τη βάση σε αρκετή ποσότητα για να μπορεί να συγκρατήσει τη σκιά.
  2. Βούτηξε ένα-ένα τα δάχτυλα σου μέσα στη σκιά και προσπάθησε να καλύψει όλο το νύχι.
  3. Κράτησε το χέρι σου για 5 λεπτά ακίνητο μέχρι να στεγνώσει η βάση και να σταθεροποιηθεί  πάνω της η σκιά.
  4. Κούνησε ελαφρά το χέρι σου για να φύγει η περιττή σκιά
  5. Χρησιμοποίησε της μπατονέτες για να καθαρίσεις γύρω-γύρω το δάχτυλο σου, τώρα είναι έτοιμα..!


Λοιπόν εσύ θα το τολμήσεις.?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου