Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Victoria Beckham A/W 13... Πραγματικά εντυπωσιακή..!

 

Νew York Fashion Week A/W 13



Η φετινή κολεξιόν της Βρετανίδας σχεδιάστριας κατάφερε να πείσει και τούς πιο δύσκολους κριτικούς μόδας, καθώς είναι μια διαφορετική πρόταση χωρίς όμως να φεύγει από την ιδεολογία της που θέλει τη γυναίκα κομψή και sexy.

H συλλογή που δημιούργησε η βασίλισσα του Casual Chic αποτελείται από βαθιά σκισίματα, φαρδιές γραμμές,νέον κίτρινες αποχρώσεις και ένα συναρπαστικό μπλε ηλεκτρίκ .






Το σημαντικό με τις  κολεξιόν της Victoria Beckham είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις και στην καθημερινότητα, απευθύνονται στην δυναμική γυναίκα του σήμερα που πρέπει να κινείται γρήγορα για να προλαβαίνει τους ρυθμούς της ημέρας. Και πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία βασίστηκε κατά το σχεδιασμό της κολεξιόν της καθώς τα ρούχα παρόλο που έχουν σκισίματα είναι σε τέτοιο σημείο που επιτρέπoυν στη γυναίκα να ανέβει τα σκαλιά του μετρό και να περπατήσει γρήγορα, γι' αυτό και τα παπούτσια παρουσιάζονται σε kitten γραμμή με χαμηλό τακούνι. Και για να δεις στην πραγματικότητα πόσο πρακτικά είναι, δες την ίδια  να τα λανσάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου