Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Red Carpet Alert.!! Οι εμφανίσεις στην 85η απονομή oscar..!

 


Η χθεσινή απονομή των βραβείων τα είχε όλα, εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και ενδιαφέρουσες ενδυματολογικές επιλογές καθώς είδαμε πραγματικά δημιουργίες υψηλής ραπτικής αλλά και το φορεματάκι της κουμπάρας και όλη την κακογουστιά προσωποποιημένη.


Η Jennifer Lawrence με φανταστική δημιουργία Dior σε ιβουάρ απόχρωση, η οποία είναι και από τις τυχερές καθώς απέσπασε και βραβείο Α' γυναικείο ρόλου. 




H Αnne Hathaway πιστεύω πως κατάφερε να κάνει μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στα Όσκαρ, άσπρη πολύ στην επιδερμίδα αυτή, παστέλ ροζ και το φόρεμα του οίκου Prada, λίγο και το μαλλί βγήκε σαν το ορφανό της Σμύρνης.





Και τώρα η επιτομή του στυλ, αυτή τη γυναίκα δεν την έχουμε δει ποτέ κακοντυμένη και πάντα στα Όσκαρ είναι ανάμεσα σε αυτές που τραβούν όλα τα βλέμματα, φυσικά η Charlize Theron επέλεξε λευκή τουαλέτα Dior.

 



 H Kristen Stewart με τουαλέτα Reem Akra πιστεύω πως έψαχνε τρόπους να συναγωνιστεί την εμφάνιση της Anne Hathaway για το ποια θα είναι πιο άσπρη και ξενέρωτη, το φόρεμα φαίνεται σαν να το δανείστηκε καθώς δεν της είναι εφαρμοστό στη μέση και φαίνεται σαν τσουβάλι.






 H jennifer Garner σύζυγος του Ben Aflek επέλεξε τουαλέτα του οίκου Gucci, μια εκπληκτική δημιουργία, σε μωβ χρώμα και βολάν σήμα κατατεθέν της καλοκαιρινής κολεξιόν του ιταλικού οίκου που τη διαφοροποιούσε από τις υπόλοιπες σταρ.



  


H Sandra Bullock επέλεξε ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα του οίκου Εllie Saab.






Ένα γκρι οσκαρικό φόρεμα επέλεξε η Amy Adams του οίκου Oscar de la renta.





H Nicole Kidman που από ότι φαίνεται αγαπά τις χρυσόμυγες φόρεσε δημιουργία του L'Wren Scott.






 Η Reese Witherspoon με τουαλέτα Louis Vuitton σε μπλε-μοβ απόχρωση  με μαύρη φάσα στο στήθος.




Η Catherine Jeta Jones με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι που λέει και η συνονόματη της καιτούλα τόσο όμως που η τουαλέτα Zuhair Murad και κοσμήματα Loraine Schwatz ήταν φτωχά. Πιστεύω έπρεπε να φορέσει κάτι χρυσό ακόμη...





Για το τέλος επέλεξα μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της βραδιάς αυτή της Νaomi Watts ,ένα φόρεμα  Αrmani Prive, μεταλλικό με φοβερό κόψιμο στο μπούστο.




Αλήθεια εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου εμφάνιση..?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου