Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Grammy Awards 2013..! Τι επέλεξαν να φορέσουν οι κυρίες σε αυτή τη μοναδική βραδιά..!


Ήρθε και η 55η απονομή των βραβείων Grammy με πολλές βραβεύσεις, εκθαμβωτικές στιλιστικές εμφανίσεις αλλά και ενδυματολογικές αποτυχίες  και πολλά κουτσομπολιά με "αρραβώνες" και όχι μόνο...




Θα ξεκινήσω με την προσωπικά αγαπημένη μου εμφάνιση και αυτή είναι της Rihanna, η επιτυχημένη τραγουδίστρια και πρόσφατα αρραβωνιασμένη πάλι με τον Chris Βrown επέλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία σε τόνους του πορτοκαλο-κόκκινου που θυμίζουν καλοκαίρι της Azzedine Alaia  ενώ το εναρμόνισε άψογα με παπούτσια Manolo  Blanik ίδιου χρωματισμού αλλά και με το κραγιόν της.

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με δημιουργία του σχεδιαστή Antony Zacarello από τη νέα του συλλογή (άνοιξη -καλοκαίρι 13'), εντυπωσιακή εμφάνιση ιδιαίτερα καλαίσθητη και ότι πρέπει για τα βραβεία που όμως μας παρέπεμπε σε εμφάνιση της anjelina jolie το 2009 και το δεύτερο αρνητικό είναι ότι το σκίσιμο έδειχνε τα κοντά πόδια της Jennifer, αυτό το φόρεμα θα αναδείκνυε ιδιαίτερα μια ψηλόλιγνη σιλουέτα.

Η Κaty Perry  αφέθηκε στον οίκο Gucci και παρουσιάστηκε με maxi τουαλέτα σε πράσινο παλ χρώμα με εντυπωσιακό κέντημα στο λαιμό που παρέπεμπε επίσης σε άνοιξη. Δεν μου άρεσε καθόλου η υπερβολική ανάδειξη του μπούστου της καθώς θεωρώ πως φτηναίνει την δημιουργία του ιταλικού οίκου , αυτό το φόρεμα θα ήταν αρμονικά τέλειο σε ένα σωματότυπο με πιο μικρό μπούστο όπως της Taylor swift.

H Taylor swift αγαπημένη των Αμερικανών επέλεξε J.Mendel και λευκό maxi φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στιλ και ταίριαξε τέλεια με τα μαλλιά της πιασμένα επάνω. Μια σικ και πολύ ωραία εμφάνιση για τα συγκεκριμένα βραβεία.

Η Βeyonce πραγματική έκπληξη για μένα η εμφάνιση της καθώς περίμενα υπερβολική επιλογή ρούχου ή κανένα super mini, όμως θέλησε να διαφοροποιηθεί και την είδαμε ολόσωμη φόρμα Osman Studio σε τόνους του ασπρόμαυρου που έχουμε αναφέρει πολλές φορές πόσο τάση είναι για το φετινό καλοκαίρι, πραγματικά εκπληκτική.

Τέλος επέλεξα να αναφέρω την αγαπημένη μου Adele και αυτό γιατί είναι μια κατηγορία από μόνη της, έχει το δικό της στυλ και το υποστηρίζει.


Με κόκκινο Vintage φόρεμα Valentino  συνδυασμένο με ασορτί γόβες απέσπασε το 9ο Grammy στη σόλο καριέρα της και έδωσε στα βραβεία το δικό της στυλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου