Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

9 διαχρονικά αρώματα που θα ερωτευτείς.!!!


Κάθε  σεζόν μαζί με την αλλαγή που κάνεις στη ντουλάπα σου, θέλεις να αλλάξεις και το αρωμά σου και αυτό γιατί είτε το βαρέθηκες είτε είναι χειμωνιάτικο και πολύ βαρύ για την άνοιξη που έρχεται.

Σου βρήκα λοιπόν 8+1 αρώματα που είναι διαχρονικά δεν έχουν εποχή ,μπορείς να τα φορέσεις άνετα  χειμώνα και καλοκαίρι και όταν το φοράς θα γίνει η νέα σου "ταυτότητα"   καθώς είναι τόσο ιδιαίτερα που οι άλλοι θα σε θυμούνται για αυτό...



1. Prada Milano Infusion d'Iris

To Prada Infusion d'Iris είναι μια παράδοση, μια καινοτομία σε ένα ιδανικό όνειρο.
Εμπνευσμένο από την αναζήτηση της ισορροπίας και της αρμονίας σε ένα χαοτικό και αντιφατικό κόσμο. Σαν ένα όνειρο, ένα ιταλικό ταξίδι. Ένα τρυφερό πέπλο, αισθησιακό και ισχυρό, που τυλίγει το γυναικείο σώμα.
Το Prada Infusion d'Iris είναι ένα μοντέρνο άρωμα που ενισχύει την σχέση του οίκου Prada με τις παραδόσεις της κλασικής αρωματοποιίας. Περιέχει μόνο υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, το άρωμα Infusion D'Iris είναι καθαρό, φρέσκο, ελαφρύ και την ίδια στιγμή σοφιστικέ και κομψό.
Το όνομα Infusion d'Iris είναι εμπνευσμένο από την αρχαία μέθοδο παραγωγής αποστάγματος ίριδας που χρειάζεται έξι μήνες διαδικασία για να αποσταχθούν απαλές, φρέσκιες νότες από τη ρίζα του φυτού ίριδας.
Το άρωμα ανοίγει με νότες μανταρινιού, galbanum, πορτοκάλι και άνθη πορτοκαλιάς, οι οποίες οδηγούν στην καρδιά που αποτελείται από ίριδα, κέδρο και vetiver. 



2. Chanel Coco Mademoiselle

Μια πλούσια σύνθεση γεμάτη αντιθέσεις και αποχρώσεις.

Το Coco Mademoiselle από την Chanel είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για τις γυναίκες.
Κορυφαίες νότες από πορτοκάλι, μανταρίνι, άνθη πορτοκαλιάς και περγαμόντου.
Μεσαίες νότες από μιμόζα, γιασεμί, τριαντάφυλλο και ylang-ylang. 
Οι νότες στη βάση είναι από tonka bean, πατσουλί, opoponax, βανίλια, vetiver και white musk.
Το Chanel Coco Mademoiselle είναι ένα αρωματικό κόσμημα, μπορεί να συνδυαστεί με κρέμα σώματος ή λοσιόν που αναζωογονεί και σαγηνεύει.

Και η  προσωπική μου επιλογή...!




3.Gucci Flora


Νέο άρωμα από τον οίκο Gucci, που είναι το δεύτερο άρωμα κάτω από τη δημιουργική ηγεσία του οίκου Giannini από τη Φλωρεντία.
To πρώτo, Gucci by Gucci, είναι ιδανικό για μια ισχυρή γυναίκα Gucci, ενώ το Flora απευθύνεται σε μια αισθησιακή, νεαρή κοπέλα.
Στην κορυφή νότες εσπεριδοειδών και παιωνίας.
Στην καρδιά τριαντάφυλλο και Osmanthus.
Στη βάση σανταλόξυλο και patchouli.



4. Issey Miyake L’Eau D’Issey for Women


Η σκέψη για τη δημιουργία αυτού του αρώματος ήταν «τόσο καθαρό όσο το νερό πηγής», συνδυάζοντας το άρωμα ενός καταρράκτη, το άρωμα των λουλουδιών και το άρωμα του δάσους την άνοιξη.
Το L'Eau d'Issey είναι στην πραγματικότητα ένα λογοπαίγνιο που επινοήθηκε από τον ίδιο τον Miyake ότι το Issey’s water σημαίνει το νερό του Issey, αλλά όταν το προφέρεις στα γαλλικά ακούγεται σαν η Οδύσσεια. Έχει ένα αξέχαστο μπουκάλι σε σχήμα πυραμίδας το οποίο έχει σχεδιάσει ο Issey Miyake και το εμπνεύστηκε από την θέα της σελήνης πίσω από τον πύργο του Άιφελ, όπως φαινόταν μέσα από το παράθυρό του, ενώ εργαζόταν στο Παρίσι.
Το L'Eau d'Issey είναι ένα υδάτινο λουλουδάτο άρωμα με διαφανή νότες λωτού, φρέζιας, κυκλάμινου και ζουμερού πεπονιού. Οι νότες καρδιάς είναι της παιώνιας, του νούφαρου και του γαρύφαλλου που αποκαλύπτουν το χαρακτήρα του αρώματος. Οι νότες βάσης κάνουν το ξυλώδες άρωμα πιο εκλεπτυσμένο, με τις νότες κέδρου, σανδάλοξυλου, musk και κεχριμπαριού.



5.Chloé eau de parfum

Mε άρωμα που αναδύει μυρωδιά ροζ βιολέτας.Ένα ελαφρύ άρωμα με νεανικό πνεύμα και vintage σχεδιασμό.


6. Chanel No 5

Η απόλυτη θηλυκότητα σε ένα άρωμα διαχρονικό. Το διάσημο αυτό άρωμα ήταν το πρώτο που βγήκε στην αγορά από σχεδιαστή ρούχων στην ιστορία της αρωματοποιΐας και οι ευθείες γραμμές του μπουκαλιού, το έκαναν να ξεχωρίζει από τα άλλα επιδεικτικά μπουκάλια αρωμάτων της εποχής εκείνης. Το N°5 λέγεται ότι ήταν ο τυχερός αριθμός της Coco, εντούτοις η ονομασία του αρώματος επιλέχτηκε πραγματικά, επειδή ήταν το πέμπτο δείγμα.
Ο οίκος Chanel με το Chanel N°5 συνεχίζει να εμπνέει και να κερδίζει την αφοσίωση και την αναγνώριση για την καλύτερη κλασική σειρά αρωμάτων.
Σε μορφή parfum, πιο ισχυρό, το Chanel N°5 με εκλεπτισμένο, απαλό και λουλουδένιο άρωμα κατέχει μια θέση στην καρδιά κάθε γυναίκας.
Το μοναδικό αυτό γυναικείο άρωμα εκφράζει την θηλυκότητά του μέσα από τις floral και ισορροπημένες νότες του.
Το κλασικό μπουκάλι είναι μια ελκυστική προσθήκη σε κάθε τουαλέτα.
Συνιστάται για βραδυνές εμφανίσεις από τον οίκο Chanel.




7. Marc Jacobs Daisy


Marc Jacobs έχει επηρεάσει τον τρόπο που οι νέες γυναίκες σκέφτονται το στυλ, με τον τρόπο που αναμειγνύει ο ίδιος την κομψότητα με την αυτοσχέδια, διασκεδαστική γοητεία. Αυτή η δημιουργική προσέγγιση είναι η έμπνευση πίσω από το άρωμα, Daisy, το οποίο αντιπροσωπεύει απόλυτα το πνεύμα της σειράς Marc by Marc Jacobs: κομψότητα, νεανική ζωντάνια, προσαρμοσμένο σε μια απροσδόκητη "διαστροφή".
Φρέσκο και θηλυκό το άρωμα Daisy είναι ένα παιχνιδιάρικο φωτεινό και σαγηνευτικό. Αιχμαλωτίζει με την πλούσια φρεσκάδα της άγριας φράουλας, στη συνέχεια ανθίζει με τις σύγχρονες αλλά και vintage άκρες της βιολέτας και τελειώνει με ένα φωτεινό μείγμα γαρδένιας και γιασεμιού. Οι λευκές συμφωνίες του ξύλου σημύδας και κέδρου προσθέτει ένταση.
Μια πολυτελή σύνθεση σε ένα καθαρό γυαλί που ολοκληρώνεται με τις παιχνιδιάρικες μαργαρίτες που φαίνεται να ανθίζουν στο στρογγυλοποιημένο χρυσό καπάκι.
Υψηλές νότες: Πλούσια φυσική φρεσκάδα. Άγρια φράουλα, φύλλα βιολέτας και rubyred γκρέιπφρουτ
Νότες καρδιάς: Φωτεινό μοντέρνο vintage. Βιολέτα, γιασεμί και γαρδένια
Νότες βάσης: Ομαλή απαλότητα και ζεστό αισθησιασμό. Musk, απόσταγμα βανίλια και λευκό ξύλο.





8.Dior Miss Dior Cherie


Ένα άρωμα με λουλουδένιες εμφάσεις που θαμπώνει με την τη χαρά της ζωής.

O Dior λανσάρει ένα νέο και γοητευτικό κορίτσι, το Miss Dior Cherie. Αυτό το άρωμα, αν και διαθέτει τα ίδια βασικά συστατικά στοιχεία όπως ο διάσημος προκάτοχος του, δεν είναι καθόλου μια επανέκδοση του Miss Dior.
Γλυκιές νότες από ποπ κορν στην καρδιά, τόσο ασυνήθιστες, κάνουν αυτό το άρωμα ελκυστικό στους νέους.
Η Miss Dior Cherie είναι νέα και ρομαντική, διαθέτει καλό γούστο και στυλ, φαίνεται έξυπνη.
Η κορυφή με νότες από άγρια ​​φύλλα φράουλας και πράσινο μανταρίνι. Η καρδιά έχει χαρακτηριστικά από καραμελένιο ποπ κορν και περιβάλλεται από βιολέτες, άγρια ​​φράουλα και το ισχυρό και θελκτικό ροζ γιασεμί. Η βάση έχει δημιουργηθεί από φρέσκα φύλλα πατσουλί και κρυσταλλική musk.




9. Yves Saint Laurent Parisienne

Το πορτρέτο μιας απίστευτα ελεύθερης γυναίκας. Ελεύθερη να σκεφτεί, ελεύθερη να δράσει.
Δεν γεννήθηκε στο Παρίσι, αλλά το Παρίσι την υιοθετεί επειδή μεταφέρει τη χαρά της ζωής και τηω αγάπη της για την κάθε στιγμή.
Εκτός από τις επίσημες νότες του δαμασκού-τριαντάφυλλο, βιολέτα, παιωνία, μούρα, patchouli, vetiver, musk και σανταλόξυλου, περιέχει επίσης και τις αστικές και τολμηρές μυρωδιές βινυλίου και βερνικιού, θυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ιδιαίτερο άρωμα μιας τσάντας καλλυντικών, μακιγιάζ και ψηλά τακούνια στην καυτή άσφαλτο της πόλης.







1 σχόλιο:

  1. Yπέροχο το άρθρο σου μου άρεσαν όλα τα αρώματα που είχες στη λίστα!Δικό μου αγαπημένο το miss dior ξεκάθαρα! Θα μπορούσες να κάνεις ένα αντίστοιχο άρθρο για τα ανδρικά αρώματα;;; Δεν έχω ιδέα και θέλω να πάρω δώρο στον φίλο μου για του αγ. Βαλεντίνου. Έχω βρει πολες επιλογές σε αρώματα ανδρικά εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/aromata/adrika/ που κπ έχουν και καλή τιμή τώρα! θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθήσεις να διαλέξω? ποιο θα μου πρότεινες από αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή