Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Tα δώρα σου για σήμερα..!


Σίγουρα ξέρω πως το δώρο που θα ήθελες να πάρεις σήμερα είναι κάτι σικ και λιτό και να μπορείς να το φοράς όλο το χρόνο και να σου θυμίζει τον αγαπημένο σου...
Υστέρα απο εκτεταμένη έρευνα αγοράς σου βρήκα το ιδανικό δώρο... έτσι μπορείς να κοινοποιήσεις αυτό το άρθρο στη σελίδα σου και το αγόρι σου να πιάσει το νόημα. :)

Με έμπνευση από τον μύθο του έρωτα και της ψυχής, ο οίκος Ζolotas δημιούργησε μια μοναδική σειρά κοσμημάτων ειδικά αφιερωμένη στην ημέρα των ερωτευμένων:

Ο μύθος αφηγείται την ιστορία του θεού Έρωτα και της θνητής Ψυχής: ο θεός τρυπήθηκε με το ίδιο του το βέλος και ερωτεύθηκε την πανέμορφη θνητή. Η ιστορία αυτή έπειτα από πολλές περιπέτειες, θεϊκές παρεμβάσεις και εμπόδια καταλήγει στην καταλυτική παρέμβαση του Δία: χαρίζει στην Ψυχή την αθανασία ώστε να μη χωρίσει ποτέ ξανά από τον Έρωτα και αποδεικνύει με το πιο αίσιο τέλος τη δύναμη της αγάπης. Χαρακτηριστικό σύμβολο της ιστορίας το βέλος: θνητοί και αθάνατοι, ερωτεύονται κεραυνοβόλα με ένα μόνο τρύπημα.

Το
βέλος λειτουργεί ως ένα από τα πλέον διαχρονικά σύμβολα του έρωτα και γι αυτό αποτελεί και το κεντρικό στοιχείο της συλλογής του οίκου Zolotas για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η οποία ονομάζεται (πώς αλλιώς;) "Saint Valentines Arrows". 




Το ασημένιο παντατίφ ξεκινά απο τα 50 euro και υπάρχουν  για όλα τα βαλάντια αυτό με τα ζαφειριά και τα διαμάντια φτάνει τα 900euro,  εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις το χρυσό το σκέτο (αυτό που βλέπεις το πρώτο απο δεξιά) το οποίο έχει τιμή με κορδόνι 70 euro ενώ τιμή με καδένα απο ασήμι επίχρυση στα 80 euro..!

Τιp: Zήτησε να σου δώσουν μακριά αλυσίδα θα δείχνει πολύ κομψό.
Το εκπληκτικό είναι ότι μπορέις να το κάνεις σετ με τέλειο βραχιολάκι με το επίχρυσο βέλος και σάτεν κορδώνι στα 90 euro.  

Aπλά τέλεια, εσένα ποιά είναι η επιλογή σου για αυτή τη μέρα..??!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου